Árukereső.hu Árukereső.hu

Szállítás/Fizetés

Fizetés

 

Amennyiben Foxpost csomagautomatába kéri a rendelését kérjük, hogy a következőket vegye figyelembe:

Fizetés utánvétellel: Amennyiben utánvétes fizetési módot választott, az automatánál kizárólag bankkártyával lehet kifizetni a megrendelésének az ellenértékét, készpénzt nem fogad el az automata.

Utánvét bruttó díja: 10.000Ft-ig  -  190Ft
                                  10.000 - 20.000Ft-ig  -  390Ft
                                  20.000 -  50.000Ft-ig  -  650Ft
                                  50.000Ft felett  -  990Ft

A csomag átvételére 72 óra, 3 naptári nap áll rendelkezésre ( 3 napos időtartamba a hétvégi napok - szombat, vasárnap - is beleszámítanak). A nyitókódot tartalmazó SMS-be és e-mailbe napra, órára, percre pontosa megküldésre kerül, hogy meddig vehető át a csomag az automatánál.

 Az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint az át nem vett csomag újbóli kiküldésének extra költsége minden esetben a megrendelőt terheli.

  • A szállítás bruttó díja: 1150 Ft
  • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES!

Áruházunk lehetőséget nyújt akár azonnali kártyás fizetésre, melyet PayPal rendszeren keresztül akár PayPal egyenlegből vagy bármely Visa és MasterCard kártyával kiegyenlíthet vagy díjbekérővel történő előre utalásos fizetésre melyek ingyenesek.

Személyes átvétel: INGYENES! (Budapest XXI. kerület)

20.000 Ft feletti vásárlás esetén Budapest egész területén a szállítás INGYENES! előre egyeztetett időpontban.

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére. 

Bank neve: Unicredit Bank

Bankszámlaszám: 10918001-00000122-17370001

Kedvezményezett: Horgolofonal

Fizetés bankkártyával: 

-  A Shoptet Kft a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. A Shoptet Pay rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Shoptet Pay szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

-  PayPal rendszeren keresztül.